Painici cu cascaval si sunca
Painici cu cascaval si sunca

Painicile cu sunca si cascaval au la baza aluatul pufos de paine de casa, care este umplut cu sunca si cascaval din belsug. Acestea se servesc caldute (se pot incalzi si la cuptorul cu microunde) la micul dejun sau cina, langa un pahar cu lapte batut sau o ceasca de ceai.

Daca nu ai nimic impotriva berii, cu cat berea e mai rece cu atat va creste si consumul pe cap de locuitor al painicilor. Practic, daca ai prieteni invitati la un meci sau niscavai vorbe, nici nu-ti vei da seama cand "au disparut" de pe platou. Dupa principiul: doua sunt mai bune decat una si trei sunt mai bune decat doua.

2 Responses

  1. Mihaela
    | Reply

    Cand le incercam?

  2. Taciopol Codruta
    | Reply

    O gustare foarte buna, satioase si apetisante. Potrivite ca antreu sau pur si simplu la un pahar de bere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.